Het TMS van LogisticPlanet: LP-Trans Online

LP-Trans is het krachtige Transport Management System (TMS) van LogisticPlanet. Gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en op maat te configureren. U gebruikt alleen de software die voor van belang is. LP-Trans werkt ook in de cloud: LP-Trans Online. LogisticPlanet verzorgt hierbij de hosting, beveiliging en back-ups van uw software en bedrijfsgegevens. U hoeft zich geen zorgen te maken over servers, systeembeheer en dergelijke. U gebruikt het TMS, wij regelen de rest! Voor een overzicht van ons TMS, LP-Trans Online, kunt ook onze YouTube pagina bekijken: Link

Mogelijkheden van LP-Trans Online, het TMS

LP-Trans en LP-Trans Online worden op maat voor u ingericht. Het TMS bevat alleen de software waar u echt behoefte aan heeft, waar u echt mee werkt.

TMS Stamgegevens

Opslag en beheer van alle gegevens die met uw bedrijf te maken hebben. Bijvoorbeeld personeel, materieel, klanten, charters, tarieven, enzovoort.

Dossieradministratie

Al uw documentatie, afspraken en werkzaamheden voor een klant worden opgeslagen in een overzichtelijk dossier. U kunt dossiers delen via het Digitaal archief.

Tarifering in een TMS

Automatisch tariferen aan de hand van vooraf ingestelde afspraken met uw klant. Of zelf op klant niveau!

Facturatie

Zodra de order is afgehandeld kunt u overgaan tot facturatie. Het klantdossier wordt bijgewerkt. Op basis van tariefafspraken wordt de factuur verzonden.

Digitaal archief

Vrachtbrieven, facturen, CMR, foto’s en handtekeningen worden opgeslagen in een digitale archief. Dit archief  is beschikbaar en openbaar voor uw klanten, zij voorzien zo zelf in hun informatie wensen.

Internet Portal

Het Internet Portal is dé plek waar alle data binnenkomt en wordt verwerkt. Opdrachten worden aangemeld (order entry) en gevolgd in de keten (track&trace). Hierdoor zijn klanten real time op de hoogte van hun orders.

Meer weten over LP-Trans of LP-Online? Neem contact met ons op!

LogisticPlanner

Met LogisticPlanner maakt u de planning op een grafische kaart. LogisticPlanner rekent vervolgens de tijden en kilometers uit. LogisticPlanner bekijkt de beschikbaarheid van chauffeurs en materieel, hierdoor weet u direct of een rit mogelijk is.

Charter administratie

Werkt u met charters, dan verwerkt u contracten, tarief afspraken, rit administratie en facturatie in deze module. Door middel van de charter administratie deelt u deze data weer met uw charters. Een transparante en duidelijke manier om met uw extra handen om te gaan.

Transport software

Management Informatie

LP-Trans beschikt over uitgebreide tools voor analyses en rapportages. Daardoor krijgt u helder inzicht kosten, opbrengsten, klanten portfolio, enzovoort.