Standaard integraties

Standaard integraties in een software product is een overkoepelde term die door verschillende bedrijven anders gebruikt worden. Een standaard integraties voor LogisticPlanet is een integraties die wij meerdere keren gemaakt hebben en die makkelijk te hergebruiken is. 

Waarom is het niet een standaard integratie die out-of-the-box werkt?

Dit is omdat iedereen anders met ons pakket werkt. Neem een boordcomputer koppeling, iedereen heeft een ander vragenpad. Of een verladersportaal, of wij nu een crossdock vervoerder daaraan koppelen of een lengte transporteurs, dat is wel in de details anders. Daarom kan het bij een uitgebreid TMS niet 100% standaard zijn.

Waar hebben wij koppelingen mee?

Wij hebben koppelingen met aardig wat partijen. Hieronder een opsomming van deze partijen per categorie.

Chauffeurs oplossing

Deze zijn gekoppeld aan onze planner. Wij sturen orders, ritten, stops naar de oplossing en wij krijgen statussen, updates of wijzigen terug.

  1. Data2Track: De voorloper met chauffeursoplossingen via een App. Zij doen alles van simpele apps voor ritlijsten tot aan uren controle.
  2. Addsecure: Boordcomputer en voertuigsensoren specialist.
  3. Trimble: Boordcomputer leverancier en allerlei andere software oplossing voor transport en ver daarbuiten.

Ritplanning

Wij koppelen ook met externe planningssystemen. Dit omdat sommige partijen al een plansysteem hebben of omdat die partijen een extra wens kunnen vervullen wat wij niet kunnen.

  1. AKB Ores: Specialist in ritplanning, dit van handmatig planing, tot algoritmische planning tot een hybride versie daarvan. Door hun jarenlange ervaring en specialisme hebben zij de meeste vragen al wel eens voorbij zien komen.

Verladersplatformen

Sommige verladers zitten op platformen, daar sturen zij hun orders heen en hun vervoerders moeten de orders daar vandaan halen. Wij hebben hier vaker mee gekoppeld via ons eigen portaal.

  1. Tranporeon: onderdeel van Trimble en heeft veel verladers geholpen met het delen van orders.