Order management

Order management binnen LP Online is een interessant proces. Met order management word vaak een simpel iets bedacht, maar als je veel orders hebt, is het lastig om een goed overzicht te behouden. Je wilt namelijk niet al je orders in de gaten houden. Je wilt je orders in de gaten houden die fout gaan of waar iets dreigt fout te gaan. Niet makkelijk als je duizenden orders per dag hebt!

In je TMS

LP Online heeft een aantal mogelijkheden in gebouwd om je orders te waarborgen. Zo kan je bepaalde orders selecteren die belangrijk zijn op een dag. Deze kunnen wij weergeven op een apart scherm en zo kan je hier de status van in de gaten houden. Dit is vaak essentieel bij just-in-time transport, project transport of transporten met hoge waarde.

Middels onze dynamische filters in het TMS kan je ook andere orders in de gaten houden. Krijgt een order een status dat er iets mis gegaan is? Hij komt direct in je filter terecht! 

In je planning

Daarnaast is je planning ook je order management. Daar komt alles terecht vanuit een chauffeursApp of Boordcomputer. Gaat er iets mis, kan je dat direct highlighten met een kleur. Dreigt er iets mis te gaan, kunnen we dat ook voor je highlighten. 

In je portaal

Je wilt vaak niet alleen aan order management doen. Je klant wilt dat soms ook zelf doen. Dat kan. Wij hebben ook hier speciale filters, aparte track&trace pagina’s waar je gebruik van kan maken hiervoor. Ook kunnen wij middels EDI je klant op de hoogte houden, zodat ze volledige order management in hun eigen pakket krijgen.