Management overzicht

Management overzicht in de transport is essentieel gebleken. Transport is enorm kapitaal intensief, je hebt met veel bewegende delen te maken en de klanten en opdrachtgevers eisen ook telkens meer. Zo wil je snel weten wat er gaande is in jouw organisatie, onderbuik gevoel is niet kan niet meer de norm zijn.

Wat is management overzicht?

Heel plat geslagen is het een samenvatting van jouw organisatie. Elke organisatie heeft andere behoeftes hierin, dus hier is geen 1 ding voor te bedenken. Zo heeft een tank vervoerder meer nut aan een overzicht op basis van kilo’s en wachturen en een expediteur wilt vooral marge en risico inschattingen zien. Omdat het zo veranderlijk is, wil je niets altijd gebonden zijn aan 1 dashboard. 

Dashboard binnen LP Online

Binnen LP Online hebben wij een dashboard die je kan gebruiken alwaar wij data laten zien die binnen ons pakket bekend zijn. Neem klant informatie, order informatie, rit informatie, marge, kosten, opbrengsten, landen, zendingstypes enzovoorts. Deze data laten wij al zien in een standaard overzicht, maar wij kunnen hier voor u ook een overzicht op maat leveren.

Wat als je meer wilt?

Als je meer wilt moet je weten wat je mist. Wil je meer bronnen aan elkaar koppelen? WIl je dat het enorm dynamisch is? Wil je het zelf in beheer hebben of wil je hier iemand voor inhuren?

Wij hebben al klanten die een powerBI hebben gekoppeld aan LP Online. Daarnaast kan je ook excel exports maken en die uploaden in jouw dashboard. Wij zien ook kansen voor AI om hierin dynamische grafieken voor jou te genereren en kan je bij ons ook gebruiken van onze interne draaitabellen optie.