LogisticPlanet

ISOLOGIC Healthcare Logistics

ISOLOGIC Healthcare Logistics is een transporteur die zich specialiseert op de transport van medicijnen, healthcare, producten. Dit zijn producten die met veel zorg vervoerd moeten worden. ISOLOGIC is bij ons gekomen omdat wij al veel doen in de healthcare logistiek. Wij zorgen dat alle data goed is opgeslagen. ISOLOGIC kan u helpen met snelle transport binnen en buiten Nederland. Door LP Trans te gebruiken kunnen zij zorgen voor snelle afhandeling van de orders, snelle communicatie naar de chauffeurs en de kwekers en een uitgebreide manier om al hun transport en emballage orders te factureren. ISOLOGIC Healthcare Logistics is kant geworden omdat zij snel CMR’s, Stickers, Laadlijsten, Ritlijsten en planning konden maken.

Zij maken sinds 2020 gebruik van LP Trans in de cloud, ons klantenportaal en planning. Daardoor zijn zij intern geautomatiseerd en hoeven zij zich alleen druk te maken over hun dagelijkse werkzaamheden, niet de administratieve lasten. Ook kunnen zij hiermee sneller werken en slimmere oplossingen bieden aan hun klanten! LP Online werkt bij verschillende healthcare, medicijnen, transporteurs. Wij zijn een vertrouwde partner omdat wij de data netjes opslaan en omdat zij er snelle planningen mee kunnen maken. Iets wat erg belangrijk is in de snelle wereld van de healthcare logistiek. Maar wij zorgen ook dat er gemakkelijk gepland kan worden en dat bedrijven onderling gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Het uitwisselen van informatie, orders en tussen transporteurs, verladers en opdrachtgevers maakt LP trans gemakkelijk. Door onze uitgebreide database in deze branche kunnen wij daar goed mee helpen!

Kortom, ISOLOGIC Healthcare Logistics en LogisticPlanet zijn een goede partner. Ben u ook vervoerder in de healthcare of medicijnen wereld en wilt u ook toekomst gericht denken als ISOLOGIC? Laat het ons weten, of vraag ISOLOGIC naar hun ervaringen met onze software!

Bezoek hun website via de volgende link voor meer informatie en contact gegevens: klik hier

Related Projects
Hazerswoude Boskoop TransportThomassen transport