LogisticPlanet

Visser duiven

Visser Duiven is een fijnmazige distributeur van pallets en pakketten binnen Nederland. Vanuit hun gunstig gelegen overslagpunt in Duiven verbinden ze verzenders en ontvangers door middel van effici├źnte processen. Meer dan 160 gemotiveerde medewerkers en ons eigen wagenpark staan 24 uur per dag voor u klaar. Visser richt zich voornamelijk op overslag en crossdocking en werken veelal binnen Nederland. Door hun lokatie in Duiven kunnen zij makkelijk orders overslaan die uit Duitsland komen of die naar Duitsland gaan. Daarnaast doen zij allerlei soorten groupage ritten voor allerlei soorten opdrachtgevers. Sinds vele jaren zijn zij ook lid van het landelijke netwerk TeamTrans. Hierdoor weten zij wat netwerken en samenwerken is.

Zij maken sinds 2020 gebruik van LP Trans in de cloud, ons klantenportaal en planning. Daardoor zijn zij intern geautomatiseerd en hoeven zij zich alleen druk te maken over hun dagelijkse werkzaamheden, niet de administratieve lasten. Ook kunnen zij hiermee sneller werken en slimmere oplossingen bieden aan hun klanten! LP Online werkt bij verschillende groupage transporteurs. Wij zijn een vertrouwde partner omdat wij de data netjes opslaan en omdat zij er snelle planningen mee kunnen maken. Iets wat erg belangrijk is in de snelle wereld van de groupage logistiek. Maar wij zorgen ook dat er gemakkelijk gepland kan worden en dat bedrijven onderling gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Het uitwisselen van informatie, orders en tussen transporteurs, verladers en opdrachtgevers maakt LP trans gemakkelijk. Door onze uitgebreide database in deze branche kunnen wij daar goed mee helpen!

Kortom, Visser Duiven en LogisticPlanet zijn een goede partner. Ben u ook vervoerder in de luchtvracht wereld en wilt u ook toekomst gericht denken als Visser? Laat het ons weten, of vraag Visser naar hun ervaringen met onze software!

Bezoek hun website via de volgende link voor meer informatie en contact gegevens: klik hier

Related Projects
Thomassen transportNicola