LogisticPlanet

Hazerswoude Boskoop Transport

Hazerswoude Boskoop Transport is een transporteur die zich specialiseren op boomkwekerijen in de regio Boskoop. Zij zijn in 2002 opgericht en hebben sindsdien een grote groei mee gemaakt, zonder hun klant focus te verliezen. Hazerswoude Boskoop Transport kan voor u overslaan activiteiten verrichten, CC karren verhuren, opslag, huur van veilingkarren en veel meer activiteiten. Zij zijn een mooi bedrijf die gerund wordt door een kleinschalig team waardoor zij snel kunnen schakelen. Zij sturen in totaal 6 auto’s aan en in het hoogseizoen hebben zij inhuur krachten. Zo weten zij dat ze flexibel zijn naar klanten en geen onnodige kosten hoeven te maken. Door LP Trans te gebruiken kunnen zij zorgen voor snelle afhandeling van de orders, snelle communicatie naar de chauffeurs en de kwekers en een uitgebreide manier om al hun transport en emballage orders te factureren.

Zij maken gebruik van LP Trans in de cloud, ons klantenportaal en planning. Daardoor zijn zij intern geautomatiseerd en hoeven zij zich alleen druk te maken over hun dagelijkse werkzaamheden, niet de administratieve lasten. Ook kunnen zij hiermee sneller werken en slimmere oplossingen bieden aan hun klanten! LP Trans werkt momenteel bij meerdere C.V., Bloemen en planten transporteurs. Hierbij verzorgen wij administratieve hulp met registratie van emballage, facturatie via de veiling, communicatie naar kwekers, huur registratie etc. Maar wij zorgen ook dat er gemakkelijk gepland kan worden en dat bedrijven onderling gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Het uitwisselen van informatie, orders en tussen transporteurs, verladers en opdrachtgevers maakt LP trans gemakkelijk.

Kortom, Hazerswoude Boskoop Transport en LogisticPlanet zijn een goede partner. Ben u ook (C.V.) vervoerder en wilt u ook toekomst gericht denken als HBT? Laat het ons weten, of vraag HBT naar hun ervaringen met onze software!

Bezoek hun website via de volgende link voor meer informatie en contact gegevens: klik hier

Related Projects
ISOLOGIC Healthcare Logistics