LogisticPlanet

VCK Logistics

VCK Logistics Supply Chain Solutions is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot dé specialist onder de logistiek dienstverleners. Verschil maken zij in de hele logistieke keten: van internationaal voorraadbeheer tot distributie, en van technische, logistieke diensten tot hoogwaardig beveiligd transport, installatie op locatie en service-logistiek. Indien dat voordeel voor hun klanten kan opleveren, betrekken ze hun VCK Logistics-partners voor luchtvracht, zeevracht en havenlogistiek erbij. Zij trekken de sprint van begin tot eind. Want succes zit vaak niet aan het begin van de keten, maar aan het einde, bij de klant.

Hun mensen hebben passie voor hun vak en zijn ervaren. Bij VCK Logistics Supply Chain Solutions heeft de klant één aanspreekpunt voor de hele logistieke keten. Die persoonlijke benadering treft u in iedere vestiging aan.

Hun klanten kunnen overal op dezelfde hoge kwaliteitsstandaard rekenen: in termen van service, flexibele oplossingen, transparantie en een slim en veilig logistiek proces. Die hoge kwaliteit wordt mede bepaald doordat ze lokale markten kennen en lokale maatwerkoplossingen bieden.

 

VCK en Logistic Planet werken samen om het aansturen van hun partner vervoerders te verbeteren. Wij koppelen met de partners of zorgen dat de partners eenvoudig de orders kunnen afmelden of aanmelden. Door een nauwe samenwerking met VCK en partners beschikken wij over zeer veel kennis over de schiphol en airfreight transport.

Bezoek de website van VCK via de volgende link: klik hier

Related Projects