LogisticPlanet

L.C. van Buytene & Zn. B.V.

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is een betrouwbaar en klantvriendelijk vervoersbedrijf gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland). Hun geconditioneerde vrachtwagens vervoeren dagelijks bloemen, planten en andere boomkwekerij producten van de telers in Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg.

Het transport van bloemen en planten is zowel voor de telers in de omgeving Boskoop, Moerkapelle, 3B-hoek en Pijnacker-Nootdorp op basis van vaste dagelijkse routes als op aanvraag voor bijvoorbeeld vrachten voor de directe handel in opdracht van exporteurs in heel Zuid-Holland.
Naast het transport van bloemen, planten en andere boomkwekerij producten verzorgen we op aanvraag ook uw complete stapelwagens en Deense containers -administratie en zorgen we altijd dat u uw Deense karren weer retour krijgt.

Ons team

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is een bedrijf om trots op te zijn en dat wordt uitgedragen door ons hechte team. Samen verzorgen we maar liefst meer dan 16.000 vrachten per jaar. Onze 35 chauffeurs, die allemaal ‘code95-bekwaam’ zijn, werken in dag- en nacht ploegen om alle vrachten netjes en op tijd op te halen en af te leveren. Naast onze chauffeurs werken we met een aantal planners, administratieve krachten, een monteur en directie in totaal met ongeveer 40 man nauw samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het verloop in personeel is bij ons zeer gering en daardoor hebben onze klanten vaak al jaren dezelfde vertrouwde contactpersoon.
LogisticPlanet en L.C. van Buytene werken samen door de jarenlange ervaring die LogisticPlanet heeft in de sierteelt transport. L.C. van Buytene kan transport orders inplannen, orders verkrijgen via hun klantenportaal, tariferen en factureren en zij kunnen hun emballage perfect bijhouden! Door de ruime ervaring in de sierteelt en het grote aantal klanten is LogisticPlanet de aangewezen partner voor L.C. van Buytene.
Bezoek de site van L.C. van buytene via de volgende link: klik hier
Related Projects
Hazerswoude Boskoop Transport