LogisticPlanet

VB Logic biedt meerdere diensten aan, vooral rondom Schiphol. De diensten die zij aanbieden zijn:

 

DDS Trucking

VBLogic B.V. biedt vanaf Amsterdam Airport (Schiphol) een DDS service naar alle (inter)nationale bestemmingen tegen scherpe tarieven. Met een beschikbaarheid van meer dan 250 voertuigen zijn wij in staat om ieder transport snel en probleemloos voor u te verzorgen.

Onze DDS service kenmerkt zich door:

 Scherpe tarieven;

 24/7 Monitoring truckvloot;

 Laad- en losbevestiging met snelle POD terugkoppeling na levering.

 

Express Delivery Service

VBLogic B.V. biedt binnen Europa een Express Delivery Service aan. Dit is mogelijk in allerlei soorten en maten: van enveloppe tot volle vracht. Wij dragen zorg voor het vervoeren van een zending van A naar B. Uw zending wordt met onze Express Delivery Service volledig dedicated vervoerd. Hierdoor garanderen wij de kortst mogelijke doorlooptijden van uw zending. Onze Express Service kenmerkt zich door:  Scherpe tarieven; 24/7 monitoring truckvloot; Laad- en los bevestiging met snelle POD terugkoppeling na levering.

 

Logistics Service Plus

Naast het verzenden van uw goederen van A naar B, biedt VB Logic B.V. ook de mogelijkheid van (de)-montage van deze goederen bij het vertrek- en/of eindpunt. Het is een full service, wat bij montage inhoudt dat alle verpakkingsmaterialen mee retour worden genomen. Bij demontage zorgen wij ervoor dat wij over de juiste (zo nodig op maat gemaakte) verpakkingsmaterialen beschikken om de goederen na de demontage te verpakken en vervoeren.

Onze Logistics Service Plus kenmerkt zich door:

  Scherpe tarieven voor transport en (de-)montage;

 24/7 monitoring van onze voertuigen en medewerkers;

√ Professionele gereedschappen voor (de-)montage van uw zending.

 

Packaging Service

VBLogic B.V. levert verpakkingen in allerlei soorten en maten voor weg-, lucht- en zeevervoer. Of het nu gaat om een beschadigde doos die moet worden hersteld of een grote machine die verpakt moet worden. Niets is ons te gek. Tevens hebben wij een droogkamer tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij onder andere een houten verpakking voorzien van een HT/ISPM keurmerk, waardoor deze wereldwijd verstuurd kan worden.

Onze Packaging Service kenmerkt zich door:

  Een ruim assortiment beschikbaar verpakkingsmateriaal;

 On site verpakken van uw goederen;

 Een snelle responsetijd, waardoor een beschadigde zending vaak zonder vertraging verder kan.

Related Projects
Van Vliet LogisticsVerbruggen Food Group