LogisticPlanet

Van der Slot Transport

Van der Slot is gespecialiseerd in het logistiek verwerken en geconditioneerd vervoeren van sierteeltproducten. Zij zijn gevestigd op de drie grootste bloemenveilingen in Nederland, op veiling Rhein-Maas in Herongen (Duitsland) en met Van der Slot Logistics BVBA ook in Lokeren (België). Al deze vestigingen zijn met een strakke lijndienst aan elkaar verbonden. In combinatie met vakmensen en kwaliteitsmateriaal biedt Van der Slot u een breed dienstenpakket aan. Van der Slot maakt gebruikt van ons Collectief Vervoer TMS, met speciale functionaliteiten voor de C.V. markt.

Ook landelijke distributie behoort tot de mogelijkheden. In samenwerking met gerenommeerde partners zijn zij in staat uw producten 7 dagen per week – binnen 24 uur – af te leveren op de door u gewenste locatie. Naast geconditioneerd vervoer voor de sierteeltsector verzorgt Van der Slot ook transporten van food en andere non-food producten.

Van der Slot is een vooruitstrevend bedrijf en een moderne dienstverlener. Wij bieden u een volledig logistiek proces onder één dak en gaan hiermee verder dan het transporteren van uw producten alleen.

Related Projects