Veleka logistics

Home / / Veleka logistics

Veleka logistics

Veleka logistics is een expediteur gespecialiseerd in de luchtvracht. Zij doen hierbij veel zaken met partijen buiten Europa en verzorgen de transport van bijvoorbeeld groenten, planten en kruiden binnen Europa. Veleka Logistics, voorheen actief onder de naam Fresh Freight, draagt zorg voor uw goederen. Zonder onnodige kosten, onprettige verrassingen en ergernissen. Als partner verzorgen wij de logistiek snel en goed voor u en bieden wij u full service. Zij waren opzoek naar een goede planmodule met de mogelijkheid tot het printen van allerlei documenten. Dit wordt zowel gebruikt op de planning afdeling al in de loods. Zij hebben meerdere lokaties met meerdere loodsen waardoor een online systeem ideaal is.

Zij maken sinds 2020 gebruik van LP Trans in de cloud, ons klantenportaal en planning. Daardoor zijn zij intern geautomatiseerd en hoeven zij zich alleen druk te maken over hun dagelijkse werkzaamheden, niet de administratieve lasten. Ook kunnen zij hiermee sneller werken en slimmere oplossingen bieden aan hun klanten! LP Online werkt bij verschillende luchtvracht transporteurs. Wij zijn een vertrouwde partner omdat wij de data netjes opslaan en omdat zij er snelle planningen mee kunnen maken. Iets wat erg belangrijk is in de snelle wereld van de luchtvracht logistiek. Maar wij zorgen ook dat er gemakkelijk gepland kan worden en dat bedrijven onderling gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Het uitwisselen van informatie, orders en tussen transporteurs, verladers en opdrachtgevers maakt LP trans gemakkelijk. Door onze uitgebreide database in deze branche kunnen wij daar goed mee helpen!

Kortom, Veleka logistics en LogisticPlanet zijn een goede partner. Ben u ook vervoerder in de luchtvracht wereld en wilt u ook toekomst gericht denken als Veleka? Laat het ons weten, of vraag Veleka naar hun ervaringen met onze software!

Bezoek hun website via de volgende link voor meer informatie en contact gegevens: klik hier

Related Projects
TFL LogisticsVisser Duiven