LogisticPlanet

Grootste distributeur van audiovisuele oplossingen

Van Domburg Partners is in de Benelux de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele oplossingen van onder andere Samsung, LG, Sharp/ NEC, Dynascan en Neat voor de zakelijke markt. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook onze kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij denken mee en zoeken naar een creatieve, originele oplossing. De personal touch in onze advisering is onze kracht.

De Midwich Group

Sinds september 2017 maakt Van Domburg Partners onderdeel uit van de Midwich Group, een specialistische distributeur voor audiovisuele en document management oplossingen. De Midwich Group heeft meerdere kantoren in 20 landen, waaronder UK, Duitsland, Frankrijk, Amerika, Australië, Spanje, Portugal en Nederland. Midwich heeft een uitgebreid portfolio met ruim 300 leveranciers en heeft langdurige relaties opgebouwd met meer dan 20.000 resellers. De Midwich Group is geregistreerd aan AIM (Alternative Investment Market) London Stock Exchange.

De oplossingen van Van Domburg Partners

Van Domburg Partners biedt via de ruim 1000 aangesloten partners verschillende oplossingen op het gebied van Digital Signage, LED, Unified Communications, Retail, Hospitality en Educatie.. Zoek samen met ons de passende partners voor uw project of word zelf partner.

Experience Rooms

Ervaar de mogelijkheden van onze audiovisuele oplossingen in onze experience rooms en laat u inspireren. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Bekijk onze Experience Rooms op onze website of maak een afspraak voor een rondleiding met onze Technical Specialist.

Onze service: klant – kennis – kwaliteit – korte levertijd

Wij beschikken over grote vakkennis en door jarenlange intensieve samenwerking met onze partners hebben wij zeer veel ervaring met (grote) projecten met audiovisuele apparatuur. U kunt erop vertrouwen dat wij u deskundig adviseren, altijd met een personal touch. Doordat wij efficiënt onze voorraden beheren en we de producten door Van Domburg Transport laten vervoeren, kunnen wij snel leveren.

Onze service laat zich het best omschrijven met ons 4K-principe: klant, kennis, kwaliteit en korte levertijd. Deze combinatie maakt Van Domburg Partners uniek.

Related Projects
Van Binsbergen TransportVan Vliet Logistics