Gebroeders Hoefnagels BV

Home / / Gebroeders Hoefnagels BV

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf uit het Brabantse Asten, met een nevenvestiging in Weert. Hoefnagels Transport is sinds de oprichting in 1943 uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf, dat bekend staat om haar flexibiliteit en klantgerichtheid. Gebroeders Hoefnagels Transport heeft een informeel karakter; ondanks groei en succes, zijn de kenmerkende eigenschappen van het familiebedrijf altijd behouden gebleven.

Met zo’n 140 trekkende eenheden en 169 medewerkers is Gebroeders Hoefnagels Transport flexibel in haar planning en staat het bedrijf garant voor snelle en zorgvuldige levering. Gebroeders Hoefnagels Transport heeft veel kennis ván en ervaring mét het vervoeren van bouwmaterialen. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het uitzonderlijk en speciaal transport. Daarnaast richt Gebroeders Hoefnagels Transport zich op container-vervoer, zowel nationaal als internationaal. Het heeft enkele opdrachtgevers van klinkende naam, met wie al een jarenlange relatie bestaat.

De hele planning is geautomatiseerd en alle voertuigen hebben een boordcomputer. Door deze boordcomputers kunnen alle voertuigen via track & trace gevolgd worden. Hierdoor is het voor de planners eenvoudig om te bepalen waar een voertuig zich bevindt en kunnen eventuele vertragingen tijdig gecommuniceerd worden.

Gebroeders Hoefnagels
Ommelsveld 5, 5721 VT Asten
Tel. 0493-671888
Bezoek de website van Gebroeders Hoefnagels

Related Projects