Een corona TMS?

Home / Software update / Een corona TMS?

Een helpende hand met deze nieuwe crisis

Een corona TMS is een TMS waarmee geholpen wordt om op afstand te werken. Transport is al altijd een branche geweest waar innovatie lastig was. Het is een traditionele markt en met goed recht is dat lang zo gebleven. Men moest toch op het kantoor werken, omdat er zo direct contact was met de loods, chauffeurs, de fax in de gaten gehouden kon worden en er samen andere planners een goede planning gemaakt kon worden. Alleen zijn deze weken anders dan normaal.

Het voelt raar deze weken om bij transporteurs langs te gaan. Men weet niet precies wat er komen gaat. Transport is lastig om op afstand te werken. De chauffeurs weten niet precies wat ze wel en niet mogen doen. Niemand weet hoelang dit gaat duren! Allemaal dingen die het lastig maken om met een goed gevoel in de toekomst te kijken. Maar bedenk wel, er is een goede toekomst voor goede bedrijven. Deze weken zijn misschien raar, maar na een paar weken (na 6 april) kan dit snel weer over zijn. Het kan ook wat langer duren, wie zal het zeggen?

Online werken voor planners, administratie, customer service en management met een corona TMS?

Natuurlijk kan niet iedereen thuis werken. Er zijn mensen fysiek op het kantoor nodig. Maar simpele stappen kunnen worden ondernomen om het Corona virus tegen te gaan. Het RIVM, Mark Rutte en de virologen hebben geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken indien mogelijk. Voor chauffeurs is dit jammer genoeg niet mogelijk. Voor loods medewerkers ook niet. Voor andere beroepen in de transport wellicht wel. Een planner kan prima vanuit huis een planning maken, een customer service medewerker kan prima vanuit huis de klanten helpen en de administratie kan prima vanuit huis de facturen maken, nakijken en versturen.

Nu zeg ik wel dat dit prima kan. Er zit echter maar 1 voorwaarde aan, dat er een modern TMS aanwezig in het bedrijf. Met een verouderd systeem met alleen een offline versie wordt het lastig.

Waarom ons?

Laat ons u helpen hiermee. Wij kunnen u helpen om binnen korte tijd een werkend corona TMS te hebben in de cloud. Zonder hoge kosten, zonder eigen server en met de garantie dat wij u snel kunnen helpen.

Hieronder een snel voorbeeld hoe onze planner werkt.

Neem contact met ons op en wij leggen uit hoe wij u kunnen helpen!

Related Posts

Leave a Comment

Zonder vernieuwing geen vooruitgang5g in de transport