Zonder vernieuwing geen vooruitgang!

Home / Software update / Zonder vernieuwing geen vooruitgang!

Zo dachten wij er ongeveer 20 jaar geleden over….

Soms wil men te moeilijk denken. De hele wereld moet anders ingericht worden, want dan worden wij er als industrie beter van. Als wij nu alles opnieuw konden inrichten, kon er veel betere beladingsgraden gerealiseerd worden, betere samenwerkingen, betere efficiency en daardoor lagere Co2 emissies. Maar de wereld kan niet altijd veranderd worden, en soms is dat ook helemaal niet erg. Dus daarom kijken wij altijd naar de transportwereld en naar de rest van de wereld. Wat heeft een consumenten levering wat een B2B levering heeft niet? Welke dingen zien wij in ons dagelijks leven, wat het leven makkelijk maakt, en kunnen wij dat introduceren in onze software? Wat maakt iemand enthousiast over een dienst, product of levering? Hoe kunnen wij zorgen dat onze klanten beter worden? Daarom zijn ontstaan, daarom leveren wij makkelijke software met slimme methodiek ingebouwd! Daarom: zonder vernieuwing geen vooruitgang

Zonder vernieuwing geen vooruitgang, Track&Trace makkelijker gemaakt!

Misschien niet het eerste waar je aan dacht. Maar Track&Trace is het portaal naar buiten en naar binnen! Zonder Track&Trace kan een transportbedrijf vaak extra mensen inhuren om de telefoontjes, mails van klanten te beantwoorden over leveringstijden, status van de order, of de order ontvangen is en/of er nog vragen zijn omtrent ophalen. Daarnaast kan men ook zorgen dat er geautomatiseerd orders binnen komen door EDI, CSV en online order invoer! Al met al simpele middelen om sneller te werken. Zo houdt u tijd over om meer tijd te steken in nieuwe klanten, huidige klanten beter helpen en de echte problemen op te lossen!

Maar hoe komen wij aan zulke ideeën? Wij kijken naar de grote bedrijven, zoals Amazon, Bol.com, Coolblue en zien hoe zij het doen. Immers bestaat het wiel al en hoeven wij het niet opnieuw uit te vinden! Coolblue is koning op het gebied van beleving, klant contact en marketing. Amazon is geniaal in expansie en het combineren van alle data naar 1 behapbaar stuk data. Maar naast deze standaard voorbeelden, voorbeelden die transportvoorbeelden zijn, kijken wij ook naar het dagelijks leven.

Zonder vernieuwing geen vooruitgang, maar is het wel vernieuwend?

Ja. Een vernieuwend idee hoeft niet vernieuwend te zijn. Beter goed gejat, dan slecht bedacht. Zo kennen wij nog wel een paar cliché zinnen. Maar de kern staat, als iets al werkt, waarom dan anders willen doen? Zo kijken wij bijvoorbeeld ook naar Schiphol, of andere vliegvelden, zij moeten snel en duidelijk communiceren. Overal borden met de laatste status, werken met kleurtjes en in alle talen. Deze manier hebben wij overgenomen in ons klantenportaal. Ons klantenportaal wijzigt van taal, naar gelang de taal van de webbrowser van de gebruiker! Elke status kan een ander kleurtje hebben, om snel fouten te kunnen oppakken. Het werkt online, dus u kunt het overal open hebben staan! U, uw klanten, uw medewerkers kunnen overal realtime inzicht hebben in zijn of haar orders. 1 overzicht, waar u zich kunt focussen op de dingen die snel aandacht nodig hebben.

Zonder vernieuwing geen vooruitgang

Daarom is het belangrijk om dagelijkse excellentie proberen te vertalen naar uw zakelijk leven. Hoe kan ik makkelijke overzicht van Schiphol gebruiken in mijn communicatie?

Neem contact met ons op voor een demonstratie over hoe wij transporteurs naar de cloud krijgen!

Related Posts

Leave a Comment

Transporteurs naar de cloudCorona TMS