Transporteurs naar de cloud?

Home / Software update / Transporteurs naar de cloud?

LogisticPlanet heeft een visie, transporteurs naar de cloud krijgen!

Eerlijk gezegd, niet iedereen kan naar de cloud. Sommige processen zijn te complex, te groot en te data georiënteerd om naar de cloud te gaan. Vooral omdat nog niet op alle kantoren de WiFi 100% is. Soms zijn er ook externe factoren waarom dit niet kan, namelijk gevoelige informatie die op speciale manier (lokaal) moeten worden opgeslagen. Maar nu hebben wij het over de uitzonderingen. 95% van de transporteurs kunnen makkelijk, en beter, in de cloud werken!

Waarom gebeurd het dan toch niet? Heeft dit technische redenen, emotionele redenen? Of wellicht gewoon een gebrek aan kennis dat men ook weet dat dit mogelijk is? Wij denken dat dit een combinatie van de emotioneel en gebrek aan kennis is…

Transporteurs naar de cloud- kan het technisch wel?

Technisch is het geen enkel probleem. Tenminste als er goed over nagedacht is bij de TMS leverancier. Natuurlijk moet de gebruikte server goed zijn, snel kunnen werken en een goede uptime hebben. Vooral snelheid en uptime zijn belangrijke factoren voor een TMS leverancier. Uptime is belangrijk zodat iedereen zijn werk kan blijven doen. Snelheid is belangrijk zodat iedereen ook snel zijn werk kan blijven doen. Een systeem dat 100% uptime heeft, maar trager is dan de IT ontwikkelingen bij de belastingdienst, is het nog niet handig.

Wat wij ook vaak zien is dat men een “offline” TMS heeft, maar dat dit draait op een verouderde server. Dan is het helemaal een reden om naar Online TMS te gaan kijken. Een verouderde server op locatie is wellicht op locatie, maar kan nog steeds uw performance hinderen. Het is namelijk niet te onderschatten hoeveel werk er in moet gaan zitten om een server up to date te houden. De beveiliging moet goed zijn, de instellingen moeten goed staan en men moet kennis in huis hebben om problemen op te lossen.

Dat is het voordeel van onze oplossing, Online TMS, wij doen dit voor 100+ transporteurs in Nederland. Wij hebben specialisten die hier tijd aan kunnen besteden omdat het voor iedere klant wordt gedaan. Technische staat van uw belangrijkste systeem is geen bijzaak!

Transporteurs naar de cloud – Kan het emotioneel wel?

Ja, bedrijven die willen kunnen dit. Wij zien dit vaak sneller bij bedrijven waar de eigenaar direct betrokken is. Zij willen immers het beste voor hun bedrijf. Zij willen klaar zijn voor de toekomst en hun klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Maar hoe krijgen wij de kennis op de markt?

Wij blijven pushen op slimme nieuwe cloud software. Wij kunnen het immers niet meer winnen op prijs alleen. Helemaal niet tegen de vervoerders uit goedkopere landen. Daarom moeten wij het winnen op informatie voorziening, slimheid, snelheid en transparantie in de keten. Daarbij hoeft een TMS pakket niet duur te zijn. Wij leveren een totaal oplossing voor vanaf €250,= per maand, zodat iedereen de beste software kan gebruiken!

Neem contact met ons op voor een demonstratie over hoe wij transporteurs naar de cloud krijgen!

Related Posts

Leave a Comment

Co2 reductie in de transportZonder vernieuwing geen vooruitgang