Collectief Vervoer TMS – M. Van der Helm testitmonial

Home / Uncategorized / Collectief Vervoer TMS – M. Van der Helm testitmonial

M. van der Helm Transport

Collectief Vervoer TMS is het online TMS dat LogisticPlanet levert aan M. van der helm Transport. Hieronder een paar woorden van M. van der Helm over wat zij precies doen en wat zij van onze software vinden.

 

Collectief vervoer TMS

 

M. van der Helm Transport en Logistics is een bedrijf wat opgericht is in 1992 door Marco en Michel van der Helm en zijn begonnen met het vervoer van groente en fruit van de kwekers naar de veiling

en naar de diverse luchthavens in Nederland en België. Daarnaast biedt M. van der Helm tegenwoordig ook groepage aan en bieden een totaal concept van logistieke diensten.

Van der Helm zegt: Wij zijn sinds 2014 lid van LogisticPlanet en gebruiken hun online TMS, LP Online. Wij gebruiken het administratieve gedeelte, dossier afhandeling, planning en facturatie! Dankzij de goede prijs zijn wij klant geworden en dankzij de uitgebreide mogelijkheden zijn wij klant gebleven. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Ook zien wij telkens weer nieuwe functionaliteiten erbij komen die ons helpen onze dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te doen.

“Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding!”

 

Wilt u meer weten over M. van der Helm of hun gebruik met LP Online? Neem contact op met Michel van der Helm via +31 174-51 50 23

 

LP Online van LogisticPlanet

Sinds 2008 heeft LogisticPlanet zijn eigen online en offline TMS pakket. Met ons TMS kunt u een uitgebreide planning maken in ons grafische planbord, waarbij u orders, materieel en charters kunt inplannen. Als een rit gemaakt is kan uw chauffeur met onze mobiele app de orders en de rit afmelden. Daarna kunt u uw orders automatisch tariferen, factureren en koppelen met uw boekhouding.

 

Testimonial Van der Helm

Related Posts

Leave a Comment