LP-Trans & LP-Trans Online

LP-Trans is het krachtige Transport Management System van LogisticPlanet. Gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en op maat te configureren: u gebruikt alleen de software die voor van belang is. LP-Trans werkt ook in de cloud: LP-Trans Online. LogisticPlanet verzorgt hierbij de hosting, beveiliging en back-ups van uw software en bedrijfsgegevens. U hoeft zich geen zorgen te maken over servers, systeembeheer en dergelijke. U gebruikt het TMS, wij regelen de rest!

Mogelijkheden van LP-Trans en LP-Trans Online

LP-Trans en LP-Trans Online worden op maat voor u ingericht. Het TMS bevat alleen de software waar u daadwerkelijke behoefte aan heeft, waar u echt mee werkt.

Stamgegevens

Opslag en beheer van alle gegevens die met uw bedrijf te maken hebben. Personeel, materieel, klanten, charters, tarieven, enzovoort.

Dossieradministratie

Al uw documentatie, afspraken en werkzaamheden voor een klant worden opgeslagen in een overzichtelijk dossier. U kunt dossiers delen via het Digitaal archief.

Tarifering

Automatisch tariferen aan de hand van vooraf ingestelde afspraken op klantniveau.

Facturatie

Zodra de order is afgehandeld kunt u overgaan tot facturatie. Het klantdossier wordt bijgewerkt en op basis van tariefafspraken wordt de factuur verzonden.

Digitaal archief

Vrachtbrieven, facturen, CMR, foto’s en handtekeningen worden opgeslagen in een digitale archief. Dit archief  is beschikbaar en openbaar voor uw klanten, zij voorzien zo zelf in hun informatiebehoefte.

Internet Portal

Het Internet Portal is dé plek waar alle data binnenkomt en wordt verwerkt. Opdrachten worden aangemeld (order entry) en gevolgd in de keten (track&trace). Klanten zijn real time op de hoogte van hun orders.

Meer weten over LP-Trans of LP-Online? Neem contact met ons op!

LogisticPlanner

Met LogisticPlanner maakt u de planning op een gedetailleerde kaart, LogisticPlanner rekent vervolgens de tijden en kilometers uit. Dit planbord bewaakt de beschikbaarheid van chauffeurs en materieel, u weet direct of een rit mogelijk is.

Charter administratie

Werkt u met charters, dan verwerkt u contracten, tariefafspraken, ritadministratie en facturatie in deze module. U deelt deze data weer met uw charters; een transparante en duidelijke manier om met uw extra handen om te gaan.

Management Informatie

LP-Trans beschikt over uitgebreide tools voor analyses en rapportages. U krijgt helder inzicht kosten, opbrengsten, klantenportfolio, enzovoort.