TMS koppelen met Exact Online en vele andere boekhoud programma’s!

LP-Trans is het krachtige TMS van LogisticPlanet. Gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en zowel op maat te configureren. U kunt ons TMS koppelen met Exact Online, en vele andere leveranciers zoals hieronder te zien is. Naast het maken van een goede planning, ontvangen van orders, het tariferen van orders en het maken van de facturen heeft u natuurlijk ook een boekhoud programma of een account die de data wilt hebben! Vanuit onze administratie kunt u een export bestand krijgen die u kunt importeren in uw programma.   LP Online heeft hiervoor meerdere instellingen, naast de tarieven, die wij exporteren. Denk hierbij aan uw BTW codes, BTW bepalingen, grootboekrekeningen etc. Deze zijn allen van belang voor uw factuur, maar ook voor uw boekhouding. Zo komt immers alles goed terecht op de juiste post.   Voor een overzicht van ons transport TMS, LP-Trans Online, kunt ook onze YouTube pagina bekijken: Link

Met wie koppelen wij allemaal?

LP-Trans Online wordt op maat voor u ingericht. U kunt kiezen uit onze standaard export bestanden waarmee wij TMS koppelen met Exact Online en vele andere, maar als u een programma heeft waar wij nog geen export voor hebben, kunnen wij die voor u maken! Lees hieronder met wie wij allemaal koppelen.
exact online

Exact Online

Exact online is de online tool van Exact. Wij hebben een standaard export van journaalposten naar Exact online. Deze lezen zij in en dankzij verschillende, geautomatiseerde, modules die zij aanbieden kunt u gemakkelijk uw administratie op orde houden! Lees meer, klik hier.

Unit4

Unit4 Multivers

Unit4 is een internationaal bedrijf die als boekhoud programma Multivers hebben. Hiermee hebben wij ook gekoppeld. Boekhouden met Unit4 Multivers is eenvoudig en geeft je direct actueel inzicht in de financiën, waar je ook bent en op welk apparaat je ook kijkt. Klik hier voor meer informatie over Mulitvers.

Twinfield Wolters Kluwer

Wolter Kluwer Twinfield

Wolter Kluwer is een Nederlands bedrijf die Twinfield hebben ontwikkeld als boekhoud programma. Als mkb-ondernemer wil je efficiënt werken voor een betaalbare prijs. Online boekhouden met Twinfield geeft je altijd inzicht in de cijfers voor een goede prijs. Klik hier voor meer informatie over Twinfield

Koppelen met uw accountant

AFAS Online Boekhouding

AFAS is een Nederlands familie bedrijf welke verschillende soorten software hebben ontwikkeld. Zij ontwikkelen voor zowel grote, als kleine bedrijven. Wij hebben een standaard export van journaalposten voor AFAS.

Voor meer informatie klik hier

Koppelen met uw accountant

Snelstart

Snelstart levert goede software voor een lage prijs aan transporteurs en andere branches en doen dit al sinds de jaren 80! Hun doel is om de boekhouding voor iedereen makkelijk te maken zodat iedereen mee kan kijken en kan controleren.

Voor meer informatie klik hier.

LogisticPlanet

En vele andere

Wij kunnen met elk boekhoud programma koppelen. De eerder genoemde zijn een 5-tal voorbeelden die wij gekoppeld hebben en waar wij momenteel mee werken.