Internet Portal, uw digitale hub

Het Internet Portal, ook wel CargoOffice genoemd, is de hub van uw online dienstverlening. Hier komt alle data binnen. Van klanten, van uw chauffeurs en charters. Vanuit uw Internet Portal verstuurt u informatie naar uw administratieve systemen , relaties en klanten. Chauffeurs en charters ontvangen nieuwe orders of wijzigingen op hun onderhanden werk. Uw Internet Portal is de digitale hub van uw onderneming.

Orders invoeren

Orders invoeren is een proces waarbij regelmatig fouten optreden.  Een schrijffout is snel gemaakt, in een rumoerige omgeving hoort u het soms net verkeerd per telefoon. Klein misverstandje met soms kostbare gevolgen…

Met de order invoersystemen van LogisticPlanet voorkomt u dergelijke problemen. Orders kunnen worden ingevoerd naar gelang de kwantiteit en  digitale mogelijkheden van uw opdrachtgevers:

 1. Individuele orders
 2. Batchgewijze orderinvoer per Excel, XML  of CSV bestand
 3. EDI bestanden

Track&Trace

Opdrachtgevers en ontvangers willen weten wanneer u gaat afleveren. Met LogisticPlanet Track&Trace houdt u iedereen eenvoudig en snel op de hoogte. Met duidelijke communicatie beantwoordt u vragen voordat ze worden gesteld.

Track&Trace maakt gebruik van bestaande apparatuur en infrastructuur in de communicatie met uw klanten, relaties en werknemers:

 1. Via boordcomputers of apps op mobiele devices kunnen de statussen van orders worden gewijzigd. Ook charters kunt u zo eenvoudig opnemen in uw netwerk.
 2. Uw klanten en de eindontvangers kunnen inloggen op hun Track&Trace pagina voor de actuele stand van zaken.
 3. Via onze App kunnen alle partijen eenvoudig op de hoogte blijven via hun smartphone!

Meer weten over het Internet Portal? Wij geven graag een demo!

Mobile Solutions

De Mobile Solutions vormen het fundament van uw Internet Portal.  Mobile Solutions is een intelligent, veilig en snel netwerk dat data uitwisselt met uw materieel, uw administratieve backoffice en uw klanten. Via Mobile Solutions:

 • communiceert u met charters alsof het uw eigen chauffeurs en materieel betreft. Ongeacht gebruikte hardware of software, u bent altijd op de hoogte van iedere verzending.
 • stellen uw klanten zichzelf op de hoogte van hun orders met hun Track & Trace gegevens. Dat scheelt u veel telefoontjes!

Charters

Charters zijn een welkome aanvulling op uw eigen personeel en materieel. De administratieve integratie van charters lever nog wel eens problemen op. Mobile Solutions maakt de ook samenwerking met charters tot een eenvoudig proces:

 • Tariefafspraken worden digitaal bevestigd.
 • Na aflevering wordt de digitale factuur verzonden.
 • De factuur wordt administratief verwerkt en betaald.