Expeditie bedrijven zijn uniek, omdat zij zelf geen materieel hebben en met veel partners samenwerken. U, als expeditie bedrijf, zorgt voor de orders en laat deze vervoeren door 1 van uw partners. De communicatie tussen u, uw vervoerder en uw klant is cruciaal voor uw onderneming. Dit kunt u allemaal regelen met onze software, het Expeditie TMS!

Expeditie TMS voor Expeditie bedrijven

LogisticPlanet heeft meerdere perfectie functionaliteiten in het systeem voor expeditie bedrijven. Met meerdere expeditie klanten, hebben wij dit kunnen optimaliserenĀ zoals niemand dit heeft;

  • Koppelen met alle soort TMS, ERP of andere software.
  • Koppelen met boordcomputers van charters.
  • Leveren van mobiele applicaties voor charters.
  • Klanten portaal waar uw klant en uw ontvanger kan inloggen.
  • Automatische communicatie naar de ontvanger of uw klant.
  • Charter administratie, zodat u gemakkelijk uw inkoop facturen kan regelen.
  • Gemakkelijke invoer met behulp van EDI, XLM, CSV en handmatige invoer

Klanten van ons Expeditie TMS zijn onder andere, maar niet alleen Eurosped, Hatrans, FormaatXL, VCK, Logitrex, Fikse Forwarding etc. U hoeft ons TMS voor Expediteurs niet alleen te gebruiken als u een pure expediteur bent. Wij hebben verschillende klanten die ook ons Expeditie TMS gebruiken om hun charters aan te sturen. Daarbij hebben wij ook klanten die ons TMS voor zowel expeditie als fysiek transport gebruiken.

Het belangrijkste bij expediteurs blijft het communiceren. U heeft zelf namelijk geen data. Uw klant wil data en uw vervoerders hebben data. Dit kunt u oplossen door goede EDI connecties te maken met uw vervoerders. Maar niet elke expediteur heeft de luxe om standaard transporteurs te hebben, of transporteurs die uberhaupt kunnen of willen koppelen…! Daarom hebben wij ook een mobiele pagina voor charters gemaakt voor uw charters. Zij kunnen via de browser uw zendingen afmelden. Ideaal als u, of uw vervoerder, veel wisselende chauffeurs heeft. Geen gedoe met downloaden, installeren, verschillende telefoons etc.

Interesse in ons specifieke TMS voor Expediteurs? Laat het ons weten via de contact pagina en wij nemen contact met u op!