De software van LogisticPlanet is ideaal voor elk transportbedrijf. Onze klanten werken in verschillende deelmarkten in Nederland en het buitenland. Door middel van ons flexibele online software, kunnen wij aanpassen aan uw wensen. Deel van onze filosofie is dat wij de beste software willen leveren. Hieronder verstaan wij ook een compleet pakket leveren. Wij doen niet aan modules, extra opties, waar voor beaald moet worden. Zo ook onze emballage administratie. Emballage administratie is een registratie functionaliteit in LP Online.

Welke emballage voor uw emballage adminstratie?

U kunt zelf bepalen voor welke emballage soort u de aantallen wilt bijhouden. Veelal gebeurd met bijvoorbeeld in de sierteelt transport met Slotplaten, veilingkarren, deense karren etc. Maar in het “reguliere transport” wordt dit ook vaak gedaan met europallets. U kunt ook emballage soorten aan elkaar koppelen. Als er bijvoorbeeld een veilingkar wordt ingevoerd, kan LP Online ook automatisch slotplaten berekenen. Dit alles in de emballage administratie.

Voor welke klanten wilt u emballage administratie gebruiken?

U kan per klant bepaalde afspraken hebben. Sommige klanten moet u het welk bijhouden en sommige klanten niet. In de emballage adminsitratie van LP Online is dit geen probleem.

Klanten op de hoogte houden

U kan per klant, per contactpersoon, instellen wat deze persoon wel of niet te weten krijgt. U kunt bijvoorbeeld elke dag om 5 uur ‘s ochtends een automatische mail sturen met hun huidige emballage saldo. Maar u kunt ook kiezen om deze alleen naar de planningsafdeling te sturen. U kunt het zelf instellen.

Huur berekenen

U kunt in LP Online ook huur berekenen van uw emballage. In de emballage adminsitratie kunt u aangeven wat de afspraken per klant zijn. Heeft u vaste huur afspraken dat de klant 5 karren per dag afneemt? Kunt u automatisch laten berekenen. Heeft daarboven een variabel bedrag per kar? Kan ook in de emballage adminsitratie!