Het transport planbord van LogisticPlanet

Home / Zakelijk / Het transport planbord van LogisticPlanet

Het transport planbord van LogisticPlanet

 

Planner in de transport

In de transport in het goed plannen van uw orders 1 van de meest belangrijke zaken in uw, zakelijke, dagelijks leven. Zonder een goede planning kunnen uw chauffeurs, uw loodsmedewerkers, uw administratie niet goed werken. Daarnaast worden uw klanten ook niet gelukkig van een slechte planning. Mede daardoor kunt u veel geld, klanten en tijd verliezen. Lege kilometers zijn ook niet van vandaag de dag, u moet uiteraard ook aan het milieu denken!

 

LP Planner van LogisticPlanet

LogisticPlanet heeft sinds een aantal jaar LP Planner. Dit is ons planbord waarmee verschillende klanten werken. Dit planbord werkt samen met ons TMS, LP Online, en ons klantenportaal. Uw orders komen automatisch binnen in het planbord en uw planners kunnen gaan plannen!

De LP Planner van LogisticPlanet heeft een boel slimme dingen die dagelijks gebruikt worden;

  • Splitsen van orders: Sla uw orders over via een depot of splits de orders op in verschillende trajecten!
  • Plannen op een kaart of een lijst: U kunt kiezen hoe u wilt plannen, u kunt zelfs wisselen tijdens het plannen van een rit.
  • Aankomst en vertrektijden: Uw klant wilt weten wanneer u gaat laden of lossen? Wij rekenen het voor u uit.
  • Online werken: U wilt wel werken, maar u kunt niet naar het kantoor? Werk online in de cloud met LP Planner.
  • Uw materieel inplannen: U plant uw materieel in en kunt altijd terug zien wanneer welke rit is uitgevoerd, door wie en of uw chauffeur, vrachtauto of aanhanger beschikbaar is!
  • Mobiele applicaties: U wilt wel informatie van uw chauffeur, maar niet de hoge kosten van een boordcomputer? Wij kunnen een mobiele applicatie voor uw chauffeurs meeleveren.

 

Tijden doorrekenen

Planbord voor de transport

Grafisch planbord voor transport

 

Geïnteresseerd?

Wij komen graag bij u langs voor een demo op lokatie. Wij kunnen verder praten over LP Online, LP Planner en CargoOffice in combinatie met uw bedrijf en werkzaamheden! Neem contact met ons op via het contactformulier of via 06 – 48 45 7117

Related Posts

Leave a Comment

LogisticPlanet