Van der Slot Transport bezorgt bloemen voor de Paus

Home / Logistiek nieuws / Van der Slot Transport bezorgt bloemen voor de Paus

Van der Slot Transport verzorgt de bloemen voor de paasviering

Op dinsdag 11 april 2017 is er een vrachtwagen van Van der Slot Transport vertrokken richting Rome, want zij verzorgen de bloemen voor de Paasviering. Al meer dan 30 jaar verzorgt de Nederlandse sierteeltsector de sierteeltversiering ten behoeve van de paasviering in het Vaticaan, waarbij Van der Slot Transport ook dit jaar zorgdraagt voor het transport van de sierteeltproducten.

Speciaal voor dit bijzondere transport is een vrachtwagen van Van der Slot Transport verfraaid met een kleur- en bloemrijke bestickering. De vrachtwagen is vertrokken vanaf Keukenhof, nadat de bloemen, planten en bomen gezegend waren door bisschop Mgr. van den Hende.

Onder leiding van hoofdarrangeur Paul Deckers zijn er duizenden bloemen, planten en bomen geschikt op het Sint Pietersplein. Vanaf het balkon op het fraai versierde Sint Pietersplein heeft Paus Fransiscus op eerste Paasdag het Urbi et Orbi uitspreken. De Paaszegen trekt jaarlijks duizenden bezoekers en miljoenen toeschouwers via de televisie.

 

Related Posts

Leave a Comment