Van Straaten kiest voor CargoOffice voor hun transport activiteiten

Home / Zakelijk / Van Straaten kiest voor CargoOffice voor hun transport activiteiten

Van Straaten Logistics schaft CargoOffice aan!

Van Straaten Logistics heeft gekozen voor de ordermanagement, orderinvoer, track & trace, dispatch, communicatie en EDI module van CargoOffice. Tevens wordt er een op maat gemaakte koppeling naar Afas gerealiseerd.

Er is voor CargoOffice gekozen vanwege de vele mogelijkheden binnen het pakket. Voordat zij gebruik maakten van het systeem van LogisticPlanet werkten zij met Excel en eigen gemaakte protocollen. Dankzij de nieuwe software zijn zij toekomst bestendig.

Zij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van tankvervoer. Van Straaten beschikt over eigen materieel en is u gaarne van dienst om u een concurrerend voorstel te doen.
Binnen de transportindustrie is Van Straaten Logistics BV een betrouwbare partner en staat dan ook wijd bekend om haar vakmanschap. Velen zeggen dan ook: Van Straaten Logistics, dat is een vertrouwd gezicht!

 

Van Straaten CargoOffice

Related Posts